STHLMDog HB

Om oss

Vi älskar hundar och har tillsammans fem: basenjin Stella, cockern Loke, corgin Sherlock och pinnetjejerna Hedda och Hilary. Under årens lopp har en mängd hundartiklar passerat oss, både bättre och sämre. Åtskilliga timmar har ägnats åt att försöka hitta hundprylar som självklart fungerar för hunden men också för ögat. Vi började fundera...

Varför är det så svårt att hitta saker till hunden som smälter in med med vanlig heminredning? Utan tassmärken och annat fluff? Filtar i fina färger och mjuka material som kan ligga framme hela tiden? Bäddar som matchar mattes och husses soffa och är minst lika bekväma? Koppel och kläder som är sköna och, utan skaviga sömmar, metalldelar och kardborreband? Och allt ska vara lättskött, helst maskintvättbart.

Vi gjorde slag i saken och startade STHLMDog. Vi letade och hittade leverantörer och produkter som levde upp till våra krav, främst i Europa och USA. Resultatet ser du här, ett handplockat sortiment som vi själva skulle köpa och kan rekommendera. Produkter med spårbar tillverkning så långt det är möjligt, tillverkade med tanke på hund, människa och miljö. Vi föredrar material som är återvinningsbara, och gärna producerade av återvunna material.

Du når oss via mejlen på [email protected]. Det går också bra att ringa: 070 220 13 75. Om vi inte svarar ringer vi upp om du lämnar ett meddelande genom att ange namn och telefonnummer.

Välkommen som kund hos oss!

Maria och Marika
STHLMDog HB

Våra bannerbilder tagna utomhus i Stockholm är fotograferade av Lisa Fjellman.